men jeg har svært ved at forstå dem. Jo, måske hvis jeg levede i USA, hvor mange kristne er fundamentalister. Men det ville ikke gøre, at jeg blev modstander af kristendommen. Hvis jeg levede i Norge, hvor der ikke har været en Grundtvig, som bandt kristendommen sammen med folket, kan det også være, at jeg var blevet kritisk over for den norske form for tro, men jeg håber ikke, at jeg var blevet modstander af kristendommen.
Jeg har svært ved at forstå ateister, fordi deres argumenter virker meget følelsesladet på mig. Så vidt jeg kan læse, mener ateister, at de bruger deres fornuft, men på mig virker det som som, de har haft nogle negative oplevelser med mennesker, som var religiøse, og de oplevelser har ateisterne ikke fået bearbejdet, og nu forveksler de deres dårlige følelser med det, som kristendommen er.
Men for mig er det positivt for det giver mig inspiration til at forklare den kristne tro. (fortsættelse følger)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
Tak fordi vi har ret vil "vores" mening (vores i anførselstegn fordi ateister er en meget blandet flok).
Det du gør er blot at modsvare den kritiske holdning ateister har overfor religion - de fleste af "os" går ind for religionsfrihed, men "vi" fatter ikke at de religiøse vælger at tro.
Det findes der mange begrundelser for - flere argumenter end jeg kan bringe her. Basalt set er alt det gudepjat bare ikke troværdigt!
mvh
Jakob H. Heidelberg
www.skepticisme.dk
Send en kommentar